fredag 16 december 2011

Ett grönt kuvert!

Idag kom det ett grönt kuvert fullt med fina julklappar från min hemliga julklappsvän. Lyllo mig! Jag är helt till mig av julmys och förväntan. Imorgon (om jag kan bärga mig), under högtidliga former ska jag öppna alla mina små paket och se vad som döljer sig däri. Galet spännande!

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad bra att paketet kom fram! Det fick vara med om lite äventyr innan det slutligen blev postat. Jag skulle posta det på väg till jobbet men det var för stort för brevlådan så jag var tvungen att ta med det på bussen. När jag steg in på jobbet insåg jag att jag glömt paketet på bussen eftersom jag suttit och sovit och uppenbarligen var lite disträ när jag skulle gå av. Men som tur är vänder bussen bara ett par hållplatser längre bort, så jag kunde gå tillbaka till busshållplatsen och vänta tills samma buss kom förbi. Och där hade busschauffören tagit hand om paketet som jag sedan kunde lämna in på posten. Slutet gott allting gott.
Hoppas du ska gilla innehållet!
/hemliga julklappsvännen

Josefin sa...

Å, jisses, vilket äventyr! Och vad glad jag är att paketet kom fram. Känns lite extra högtidligt efter en sådan berättelse ju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...