
1. Lavendelskorpor. Föredömligt torrt och oändligt gott. Smakar sommar och Provence och krasar gott. När man bakar själv blir det dessutom väldigt många skorpor. Det tycker jag om.
2. På min födelsedag fick jag en ask Marianne av maken och det finska godiset med papper om är ju extremt bra bokgodis. Gott. Kladdfritt. Går bra ihop med kaffe också. Eller te.
3. Mörk choklad. JA, det här är grumligt vatten, jag inser det. Det osar GI, och jagäterintegodismengärnamörkchoklaaaad. Mörk choklad är inte heller kladdfritt, men till kaffet är det ljuvligt.
4. Gröna kulor, marmeladgodiset i den kungliga asken ger en air av flärd till bokläsandet, tycker jag. Några kulor räcker, men åh så gott det är. Ingen risk att föräta sig heller, få har ätit mer än fem på en gång skulle jag gissa.
Vilket läsgodis väljer du?
1 kommentar:
Jag jobbar nästan enbart med lösgodis, varje dopp i påsen blir en överraskning och ett fint komplement till den braiga boken.
Ibland tar jag en kopp te eller kaffe och då värmer jag en lussekatt, året runt.
Skicka en kommentar