lördag 23 mars 2013

FABULERAT firar 3 år - tävling!

Den 28 mars är det tre år sedan FABULERAT föddes vid ett tangentbord på Södermalm. Från att ha varit en nyfödd, vinglig och rosaskimrande läsdagbok har bloggen blivit en trotsig treåring som kan själv. Detta att skriva om böcker, läsa andras bokbloggar och delta i kultursamtalen som förs mellan oss som läser mycket är berikande och härligt. Jag har hittat mitt forum.

Going for a party? av Kalexanderson (BY-SA-NP)
Bokbloggarkutym är att fira bloggfödelsedag med bokutlottning. Även om treåringen trotsar med korslagda armar och rynkade ögonbryn ska födelsedagen firas. Men det blir ingen glass och ballong utan motprestation, det måste ni ha klart för er

Tävla om valfri bok för 250 kronor!
Berätta om ett inlägg du minns från bokbloggosfären de senaste tre åren (som provocerat dig, som gjort dig glad, som väckt läshunger) och du är med i tävlingen om att få välja valfri bok från Bokus till ett värde av 250 riksdaler. Jag lägger dock in mitt veto vid Coelho och Kepler. Man måste nämligen ha principer som treåring, förstår ni. Bäst motivering vinner! Du kan skriva ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet eller på din egen blogg, men glöm då inte att länka till ditt inlägg i kommentarsfältet nedan så att jag vet vem som är med i tävlingen.

På födelsedagen 28 mars koras vinnaren. Vad väntar ni på? Sätt igång och TÄVLA! Och du: tipsa gärna andra om tävlingen också.

5 kommentarer:

Ingerun sa...

Grattis i förskott!

Monika sa...

Grattis till bloggen, lite i förväg!

Malin sa...

http://www.fabulerat.blogspot.se/2013/02/mina-basta-feelgood-tips.html

Mina bästa feel-good tips är ett inlägg riktat direkt till mej och jag fick känna mig som en utvald tjej.
Lyckan blev total när jag gjort mina val.
Flera böcker jag aldrig annars skulle ha brukat, jag nu med all hast slukat.

Tack för din fina blogg. Den ger energi!

/Malin

Josefin sa...

Tack för grattis!

Malin: vilken motivering! Tack!

Anonym sa...

Stort grattis i förskott! Men grymt tjurigt av dig att kräva sådana motprestationer. Jag tyckte bättre om när jag vann Lacrimosa på Walkover... (Nej, den är inte läst ännu *skäms*) Alltså, självklart vill jag vara med och tävla men jag måste klura lite och se om jag hittar något minnesvärt inlägg någonstans!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...