lördag 29 december 2012

FABULERATS FYRA - länkkärlek

När det är jul ska man vara snäll. Vad kan vara snällare i bloggvärlden än att ge lite länkkärlek? Därför vill jag ge lite av den varan till FYRA bokbloggare vars bloggar jag läser flitigt. På bästa bokbloggarmanér har jag givetvis länkat till ett inlägg och inte till bloggens startsida för största möjliga kärlek. Här kommer den så, länkkärleken:

Boktjuven har en blogg vars idé är genomsmart. Bokbloggar kan lätt bli spretiga generella och nya bokbloggar drunknar i havet av andra likadana. Boktjuven har fokus på att skriva om sådant hon vill stjäla från andra böcker till sitt eget skrivande. Det blir både läsvärt och slimmat och jag gillar det skarpt. Här hittar du hennes senaste inlägg.

Charlotta Wasteson har förmodligen en av Sveriges bästa lärarbloggar. Det hon publicerar är alltid välskrivet och intressant. Läs till exempel här om när hon tipsar om lärarens retorik. Tack för alla tips under året, Charlotta!

Frossa i böcker har en blogg som förtjänar mer uppmärksamhet. Recensionerna är välskrivna och väcker ofta läslust hos mig. Läs till exempel här om när hon tipsar om Känslan av ett slut på ett sätt som fick mig att låna hem boken.

Bokdivisionen och jag har samma smak. Det gillar jag. Kolla om du också har samma smak som hon och hjälp henne att välja Harry Potter-box här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men det var väl vänligt av dig, så här EFTER jul och allt? :-)

Josefin sa...

Julen varar än till påska, det vet ju alla. Åtminstone räcker den till trettonhelgen, tycker jag. Julsnällheten verkar i varje fall sitta i än.

Boktjuven Ingerun sa...

Tack, snällt skrivet!

Josefin sa...

Vassego. Må 2013 bli att tjuvrikt år!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...