torsdag 6 december 2012

Bloggambassadör för Bokmässan 2013

Jag har blivit utvald till bloggambassadör för Bokmässan 2013. HURRA för mig! Ser fram emot fyra härliga dagar i litteraturens tecken 26-29 september 2013, intressanta litterära samtal på Bokmässans community under året och en bokbloggarträff i februari tillsammans med de andra elva bloggambassadörerna. Överhuvudtaget måste jag säga att jag känner LYXEN i att få tänka på böcker lite extra under året, och att jag ÄNTLIGEN ska få komma iväg på bokmässan. 2013 kan omöjligt bli ett skitår.

De andra elva ambassadörerna är: Västmanländskan, Läs & Lyssna, Bokugglan, TidningsIda, Ordförrådet, Nobelprisprojektet, Marcusbiblioteket, SocialistSimon, Suzann Sexeducator, The Book Pond och Boktjuven. Ses vi i februari?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra!!! Vad fantastiskt roligt! Jag har aldrig varit på Bokmässan men jag har liksom inte ens tid förrän skolan är klar. Då kommer man få se, höra, läsa mycket mer från dig framöver då? ;)

Josefin sa...

Ja, det känns jättekul! Jag har ju heller aldrig varit på Bokmässan. Nu är det dags!

Boktjuven Ingerun sa...

Roligt. Grattis! Jag är också bokbloggsambassadör, så vi kommer säkert att ses!

Västmanländskan sa...

Visst är det roligt! Hurra för oss :)

Anna sa...

Stort grattis till dig och din blogg! Hoppas se dig på mässan :-)

Linnea sa...

Åhh vad häftigt att du fick det! Grattis! :D

Josefin sa...

Tack för alla fina grattis! Linnea: jag lägger in ett gott ord för dig inför nästa år. Anna: hade varit kul att säga hej och prata böcker på mässan - det gör vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...