söndag 10 mars 2013

Mina mest lästa inlägg

Vilka är dina populäraste inlägg? Denna söndag betraktar jag mina tre mest lästa inlägg i bloggens historia och fascineras.

Min recension av Femtio nyanser av honom har till dags dato har visats 1202 gånger (and countning). Suget efter att läsa om denna roman verkar omättligt. Jag noterar också att många vill läsa om vilken läsplatta man ska välja. Att marknaden för läsplattor ÄR svår att sondera är jag den första att skriva under på. Mest förvånande på topp-tre-listan är emellertid att mitt inlägg om Jenny Hellströms mönsterbok Sy! Från hood till skjortklänning fått så många läsare. Antingen är suget efter mönsterböcker större än jag inbillar mig, eller så är det väldigt många som gillar Hellström lika mycket som jag.

Det här är bloggens mest populära inlägg:
Femtio nyanser av honom
Vilken läsplatta ska jag välja?
Jag saknar dig, Jenny

4 kommentarer:

Linnea sa...

Det är lite lustigt det där med de mest lästa inläggen. När jag hade en mer sökmotoroptimerad blogg så var det väldigt uppenbart att skolelever googlade böcker de tvingats läsa i skolan. Mor gifter sig hör till en av mina mest lästa inlägg t.ex.

Anonym sa...

Femtio nyanser av honom är ju en bok det snackats en hel del om och gör fortfarande. Senaste bokträffen diskuterade vi boken.
En bland min mest lästa inlägg är Bokstaven E, lustigt.
Mia

Malin sa...

Fifty shades är ett av mina mest lästa inlägg också, tillsammans med som ovan redan nämnt om böcker som används inom undervisning. ^^

Josefin sa...

Ja, vill man få många läsare till sin blogg är 50 nyanser av honom eller skollitteratur en succé. Jenny Hellström-boken gäckar mig emellertid fortfarande. Kan inte förklara varför detta inlägg blivit så läst. Kan ni det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...