måndag 29 juli 2013

Sex veckor solsken, mygg och hallon

Nu blir det snart mer bokbloggande, gott folk. Jag vet att ni längtat.

I snart sex veckor har jag gottat mig i Blekingeskogen. Det har varit solsken, mygg och hallon; glass, blåbärspaj och målning av flaggstång. Min dotter har lärt sig tycka om vatten (en smärre bedrift, jag svär), terriern har decimerat paddbeståndet runt stugan och maken har byggt staket och lavat stenmur. Själv har jag kramat mycket på människor jag tycker om, ätit ovanligt mycket vegetarisk mat och läst böcker, förstås.

Nu är det emellertid så att jag fått Stockholmslängtan och börjat räkna ner till när jag och maken på sedvanligt manér och med dålig sångröst sjunger "Stockhholm i mitt hjärta" medan vi kör över Liljeholmsbron. Då ska ni få veta mer om hur jag denna sommar blev hooked på Vilhelm Mobergs Utvandrarna, varför jag struntade i radioföljetongen i P1 i år, trots att Madame Bovary är en av mina största läsupplevelser någonsin, och hur jag blev varse att botox i läpparna inte är något för mig medan jag lyssnade på Vad vi pratar om när vi pratar om Anne Frank av Nathan Englander.

På återseende inom kort,
Solbrändochhyfsatlycklig_79

3 kommentarer:

Mrs Book Pond sa...

Är mycket spänd på fortsättningen. Speciellt den säkert helt logiska (men just nu diffusa) förklaringen till Anne Frank-botoxen.

Ingerun sa...

Välkommen tillbaka!
Jag är själv på jobbet sedan i måndags men har inte ökat min bloggning ändå. Det kommer väl. :)

Josefin sa...

Välkommen tillbaka! Vill gärna höra om Utvandrarna. Bra bok/böcker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...