tisdag 10 juli 2012

Danmarksuppladdning

Jag och maken ska åka Öresund runt i helgen, besöka Köpenhamn och Helsingör. Danmark, gott folk! Danmark! Jag har längtat i flera år, försmäktat i Svea rike, men NU - äntligen ska jag få spankulera bland det rödvita fina. Köpenhamnsbor: Duka fram Maribo-pilsnern och ett gäng smörrebröd, för på lördag kommer jag!

Jag har givetvis börjat uppladdningen inför mitt danska äventyr och läser just nu Volmer av Lise Nørgaard (boktips från Edit-Lisa). Volmer är en lustig, rar och, inte minst, dansk berättelse. Precis vad jag behöver nu, helt enkelt. För att ytterligare krydda uppladdningen så tänker jag på wienerbröd hela tiden och har laddat ner Wallpaper* City Guide över Köpenhamn som app till min ajfån och läser den ivrigt mellan varven.

Nedräkningen kan börja.

1 kommentar:

VisitDenmark sa...

Hej,

Vad härligt att du äntligen ska få åka till vårt underbara land. Vi önskar er en dejlig rejse! :-) Ser fram emot att få läsa om era upplevelser.
Om du vill ha ännu mer tips om Köpenhamn kan vi tipsa om www.visitcopenhagen.se och www.aok.dk och för mer info om Helsingör kolla in http://helsingorcity.dk/wp/.

Ha en fortsatt fin dag!
Mvh VisitDenmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...