måndag 10 januari 2011

Bebis har koll på litteratur

Bebis har fattat galoppen: "Flitigt läsa gör dig klok, därför läs varenda bok".  Ska bara lära sig att fixera blicken först, sen kör vi.

Tack fina Linda för outfiten!

3 kommentarer:

Linda sa...

Åhh vad kul att hon fick användning för outfiten. Den passade ju verkligen utmärkt på fin-fina Lotten. Tror nog bodyn kommer lägga grunden för hennes framtida intresse ;). Jag har redan laddat Noelias bokylla till bredden, mest med mina egna barndomsfavoriter men ändå. Hon gillar verkligen att sitta i knät med en bok och jag bara äääälskar att sitta och läsa för henne även om hon inte förstår ordens innebörd ännu så kan vi ju peka och allt det där. Hur har allt gått för er och Lotten såhär 2 veckor in i livet? Heter du Lotten i mellannamn förresten? Ha det så bra och stor kram på er båda!

Josefin sa...

Vad mysigt att kunna läsa för lilla kidet. Det går väl helt okej för oss så här två veckor in i livet för Lotten (Ja, det är mitt mellannamn, efter min fantastiska farmor). Vi fick ingen instruktionsbok till henne, så vi försöker lära oss på egen hand.

Stor kram!

Linda sa...

Hmm vad konstigt.. vi fick inte heller någon instruktionsbok med vår lilla juvel. Glömdes det bort månne? Eller var de slut? Hur som så hade det verkligen hjälpt med en vill jag minnas, och hade än idag kunnat komma in handy nu och då när de små liven går sin egen väg och man inte fattar någonting, haha.

Du har säkert flera runt dig att fråga men om det är något så släng iväg ett mail bara (inte för att jag är någon expert men ändå).

Just det jag minns att din mailadress på jobbet hade ett litet "L" i sig innan du bytte efternamn och jag hade för mig att det var just Lotten. Vad roligt att föra namn vidare. Noelia heter Adina i andranamn vilket kommer från min älskade gammelmormor.

Lycka till! Stor kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...