Bloggambassadör för Bokmässan 2013

Jag har blivit utvald till bloggambassadör för Bokmässan 2013. HURRA för mig! Ser fram emot fyra härliga dagar i litteraturens tecken 26-29 september 2013, intressanta litterära samtal på Bokmässans community under året och en bokbloggarträff i februari tillsammans med de andra elva bloggambassadörerna. Överhuvudtaget måste jag säga att jag känner LYXEN i att få tänka på böcker lite extra under året, och att jag ÄNTLIGEN ska få komma iväg på bokmässan. 2013 kan omöjligt bli ett skitår.

De andra elva ambassadörerna är: Västmanländskan, Läs & Lyssna, Bokugglan, TidningsIda, Ordförrådet, Nobelprisprojektet, Marcusbiblioteket, SocialistSimon, Suzann Sexeducator, The Book Pond och Boktjuven.

Litteratur för lärare - boktips efterlyses!
Som bloggambassadör för Bokmässan 2013 har jag fokus på litteratur för lärare. Jag tänker med hjälp av er i bloggosfären och lärarkollegor runt om i landet samla på mig litteraturtips som rör värdegrund, pedagogik och lärande. Jag är både intresserad av tips på relevant facklitteratur och skönlitteratur som passar bra att använda i undervisningen, gärna sådan som tangerar skolans värdegrund. Har du gått på någon riktig litterär mina i skolans värld (som lärare eller elev), får du gärna berätta om den också.

Era boktips kommer jag att sammanställa på Bokmässans community i gruppen Litteratur för lärare där jag hoppas få möjlighet att diskutera dem vidare med er. Är du inte medlem, blir du det här.

Så, vilka böcker har gjort dig till en bättre lärare? Dela med dig av dina förslag med motivering i kommentarsfältet här eller på din blogg.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...